DIJOUS, 29 DE JUNY DE 2017
Escut de l'Ajuntament de Martorell

El Foment s’adhereix a l''Escena 25' per promoure el teatre entre els joves

9 d'octubre de 2013


La unió formada per teatres i sales de concerts de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat afavoreix l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts als joves d’entre 18 i 25 anys. El Foment de Martorell s’ha adherit a la campanya Escena 25 amb l’espectacle La meva champions particular de Cristina Clemente amb Santi Ricart i Alícia Puertas.
 
Escena 25 és possible gràcies a la col·laboració de més de 70 teatres i sales de concert de Catalunya, que oferiran durant tot el mes d’octubre, milers d’entrades destinades al públic entre 18 i 25 anys. La campanya permetrà també donar a conèixer entre els joves les programacions estables dels equipaments públics i privats.

La campanya facilita una aportació de 25 euros per jove per assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu.  Per participar-hi, indica Pere Miró de El Foment, "els joves s’han d’inscriure a la plataforma www.escena25.cat, on han de seleccionar i reservar els espectacles i els concerts als quals vulguin assistir per, posteriorment, recollir l’entrada a taquilla". Els inscrits poden recomanar els espectacles a un amic (que haurà de tenir també entre 18 i 25 anys) per anar-hi plegats.
 
Santi Ricart i Alícia Puertas s’enfronten a la paternitat a La meva champions particular
La pressió social i familiar sobre una parella jove en edat de llançar-se de cap al món de la paternitat pot arribar a ser insuportable. L’Aina i en Bernat, personatges interpretats pels actors Alícia Puertas i Santi Ricart, cedeixen i s'hi llancen com si ho fessin des d’un trampolí. No hi ha marxa enrere, només caiguda lliure, una intensa lluita per superar entrebancs econòmics, familiars, emocionals i, sobretot, per entomar el pas del temps, mentre intenten ser feliços.

Cristina Clemente va ser finalista de la primera edició del Torneig de Dramatúrgia Catalana (Temporada Alta 2011) amb aquest text planer i entenedor i que desprèn un humor vitalista i senzill, amable i efectiu, apte per a un gran nombre d’espectadors, sense renunciar però a la reflexió i fugint dels tòpics.

La meva champions particular es representarà el diumenge 20 d’octubre, a les 19.00 hores, a El Foment de Martorell dins de la temporada de teatre professional que organitza l’entitat amb el suport de l’Ajuntament de Martorell i Solvay. El preu de l’entrada és de 12 euros. En aquesta ocasió, els joves d’entre 18 i 25 anys podran acollir-se a la campanya Escena 25 i anar-hi de franc. D'aquesta manera "El Foment contribueix a que els joves agafin l'hàbit d'anar a teatre ja que actualment la mitjana d'edat del públic és força gran" ha afegit Pere Miró.


Imatges i videos

  • Escena 25 registra't
  • Escena 25
  • La nostra champions particular
  • [Imprimeix_Pag2]

AJUNTAMENT DE MARTORELL

08760 Martorell - Tel. 93 775 00 50
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Soundcloud
  • Issuu