DIJOUS, 23 DE MARÇ DE 2017

Notícies

RSS 2.0

 • Moció

  Martorell se suma a una xarxa de municipis lliures del tràfic de prostitució

  22 de març de 2017

  El Ple Municipal del passat dilluns va donar el vistiplau per unanimitat a una moció per a que Martorell s’incorpori a la Xarxa de Municipis Lliures del Tràfic de Dones, Nenes i Nens Destinats a la Prostitució.

 • Espai nado web

  Ensenyament obre inscripcions al segon programa trimestral de l’Espai Nadó

  22 de març de 2017

  Del 28 de març i al 6 de juny, la Llar d’Infants Riu de Sons acollirà la segona sessió trimestral del programa ‘Espai Nadó’ d’aquest curs 2016-17. Promogut per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell, aquest és un servei educatiu per a famílies amb nadons durant el primer any de vida.

 • Visita refugi

  Museus de Martorell ofereix visites guiades al refugi antiaeri de la Vila

  22 de març de 2017

  El pitjor de ser dins d’un refugi antiaeri, sota terra, era patir pels que s’havien quedat fora, sota les bombes. Ho explica la historiadora Gemma Jiménez (Martorell, 1985), una de les educadores de Museus de Martorell que els propers 24, 25, 26 i 31 de març i 1 i 2 d’abril, Setmana del Refugi, guiarà visites al refugi antiaeri de la plaça de la Vila, escenari destacat de la Guerra Civil a Martorell.

 • Parlament Catalunya. Foto: La Vanguardia

  L’Ajuntament s’adhereix a la petició d’un referèndum pactat sobre el futur de Catalunya

  21 de març de 2017

  Martorell s’ha adherit a la plataforma del Pacte Nacional pel Referèndum després d’aprovar una moció presentada per l’equip de govern de CIU i ERC en el ple del passat dilluns. El consistori dona suport a un manifest que reivindica la celebració d’un referèndum vinculant a Catalunya per decidir el seu futur polític. El punt va comptar amb el suport de l’equip de govern i Movem Martorell.

 • Preinscripció escolar

  Preinscripció als centres d’educació infantil, primària i secundària de Martorell

  20 de març de 2017

  El 23 de març comença la preinscripció escolar 2016-17 per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. Les sol·licituds de preinscripció escolar es poden lliurar, fins el 4 d’abril, a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), al Complex Educatiu. L’horari és de dilluns a dijous, de 9.30 a 13.00h i de 16.30 a 19.15h, divendres, de 9.30 a 14.00h.

 • Ple Municipal

  L’Ajuntament en ple demana al govern de l’Estat que finalitzi la connexió entre l’A-2 i l’AP-7

  20 de març de 2017

  El ple de l’Ajuntament de Martorell ha aprovat aquest dilluns al vespre una moció per demanar a l’Estat espanyol que reprengui i enllesteixi les obres de la connexió entre l’A-2 i l’AP-7 aquest 2017.

 • La Cultura de la Festa

  Estrenada ‘La Caserna de la Festa’, la casa de les entitats de cultura popular

  19 de març de 2017

  El Centre del Patrimoni Històric La Caserna és la nova casa de les figures festives i de la cultura popular de Martorell. Aquest migdia de diumenge s’ha inaugurat l’exposició permanent ‘La Caserna de la Festa’.

 • Visita del conseller jane a martorell 07 696x461

  El conseller Jordi Jané diu que els fets delictius a Martorell han disminuït un 8,5%

  17 de març de 2017

  El conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané, ha presidit aquesta tarda la Junta Local de Seguretat que s’ha celebrat a la sala d’actes de l’Ajuntament de Martorell, junt amb l’alcalde Xavier Fonollosa. Jané ha explicat que els indicadors de seguretat de Martorell corresponents a 2016 estan tretze punts per sota de la mitjana de Catalunya, amb 51,2 fets delictius per 1.

 • Gegants 5

  L’exposició permanent ‘La Caserna de la Festa’ s’inaugura aquest diumenge

  14 de març de 2017

  El Centre del Patrimoni Històric La Caserna allotjarà, a partir de diumenge, les figures festives de Martorell. Els gegants, els capgrossos i el bestiari dels Diables quedaran exposats a la primera planta de l’equipament, permanentment, per a que tothom els pugui visitar. Diumenge 19 de març, a les 12.30h, s’hi inaugurarà l’exposició anomenada ‘La Caserna de la Festa’.

AJUNTAMENT DE MARTORELL

08760 Martorell - Tel. 93 775 00 50
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Soundcloud
 • Issuu