Inici >

  

Què és? 

Si teniu mobles o trastos vells no els heu de deixar al carrer de qualsevol manera i encara menys a l’entorn natural sense haver-ne concertat amb antelació la recollida. No només embruten el paisatge, sinó que poden ser perillosos per a la ciutadania.

El servei gratuït de recollida de trastos vells de l’Ajuntament de Martorell engloba tot el municipi i s’hi poden acollir tots els ciutadans particulars de Martorell.

S’ofereix a tothom que vol llençar trastos vells en quantitats limitades i no pot desplaçar-se fins a la Deixalleria Municipal fixa pel seu compte. Aquests residus seran reciclats en funció del material de què estiguin fets. 

 

Què es pot llençar? 

Es consideren trastos vells els mobles, vidres plans, miralls, fustes, matalassos, estris vells, somiers, electrodomèstics, joguines, catifes, persianes i tots aquells residus que no siguin perillosos i no hi càpiguen al contenidor.

En canvi, no es pot llençar runa, poda, marbres, sanitaris ni materials perillosos com fibrociment (uralita), extintors, pots de pintura plens, productes químics, bombones de butà i similars.

 

 

Com se sol·licita?

 

Per sol·licitar el servei cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Martorell, amb un mínim de dos dies laborables d'antelació escollint una de les següents opcions:

 

En qualsevol cas cal esperar a rebre la confirmació per poder fer ús del servei i per poder deixar el moble al carrer.

 

 

Com funciona?

 

La recollida es fa els dilluns i dijous (no festius) de l’any a primera hora del matí.

El dia abans de la recollida concertadaentre les 21.00 h i les 24.00 h, s’han de dipositar els trastos vells a la vorera just davant del propi portal, recolzats a la façana o a la línia d’arbres, sense obstaculitzar el pas dels vianants. Si el carrer és molt estret i de difícil accés, s’han de deixar a la cantonada més propera que tingui prou amplitud.

Per a més informació o en cas de dubte, truqueu al telèfon 937753434 o envieu un correu electrònic a mambient@martorell.cat


Abans de llençar un objecte ens hem fet aquestes preguntes? 

  • Es pot reparar?
  • Es pot transformar?
  • Puc donar-lo?
  • Puc revendre’l

 

Les plataformes de compravenda de segona mà i els mercats d’intercanvi o de segona mà fomenten la cultura de la prevenció dels residus i la reutilització dels objectes i materials.

L’Ajuntament de Martorell cada any organitza un mercat d’intercanvi i segona mà dins de la Setmana de Prevenció de Residus que se celebra al novembre. Participa-hi!

 

 

  • Trastos vells principal