Inici >

 

 

 

Què és?

 

El servei gratuït de recollida de trastos vells de l’Ajuntament de Martorell engloba tot el municipi i s’hi poden acollir tots els ciutadans particulars de Martorell.

S’ofereix a tothom que vol llençar trastos vells en quantitats limitades i no pot desplaçar-se fins a la Deixalleria Municipal fixa pel seu compte, evitant l’abandonament de trastos vells a la via pública amb el risc que això comporta.

 

 

Què es pot llençar?

 

Es consideren trastos vells els mobles, vidres plans, fustes, matalassos, estris vells, somiers, electrodomèstics, joguines, catifes i similars.

En canvi, no es pot llençar runa, poda, marbres, sanitaris, fibrociment, extintors, pots de pintura plens, productes químics, bombones de butà i similars.

 

 

Com se sol·licita?

 

Per sol·licitar el servei cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Martorell, amb un mínim de dos dies hàbils d'antelació, al telèfon 93.775.34.34 de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00h, al correu electrònic mambient@martorell.cat o omplint el formulari que es troba més avall.

 

 

Com funciona?

 

La recollida es fa els dilluns i dijous (no festius) de l’any als matins.

El dia abans de la recollida concertada, entre les 21.00 h i les 24.00 h, s’han de dipositar els trastos vells a la vorera just davant del propi portal, recolzats a la façana o a la línia d’arbres, sense obstaculitzar el pas dels vianants. Si el carrer és molt estret i de difícil accés, s’han de deixar a la cantonada més propera que tingui prou amplitud.

Per a més informació o en cas de dubte, truqueu al telèfon 93.775.34.34 o envieu un correu electrònic a mambient@martorell.cat


Sol·licita una recollida

 

  • Trastos vells principal